Rødovre køreskole

Bor du i Rødovre eller omegn? Så ligger Hvidovre køreskole ikke langt derfra, og ønsker du at tage køretimer på en erfaren og engageret køreskole, så er Hvidovre køreskole noget for dig. Noget der er vigtigt for os er at du bliver en selvsikker billist, der har fået en god forståelse for trafikken og hvordan man færdes i den som billist. Det kan vi hos Hvidovre køreskole tilbyde dig med vores erfarne og kvalificerede instruktører, som er specialiserede i at undervise i køreteknikker og kørselssikkerhed. Vi tilbyder hold til kørekort af personbiler, motorcykler, trailer og generhverv. Du kan læse mere om vores tilbud nedenfor eller tage et kig på vores hold er på hjemmesiden.

Fra Rødovre til Hvidovre

Rødovre er et stort område, og bor du tæt ved Randrupvej, bor du blot i gå afstand til Hvidovre køreskole. Hvis du derimod er tættere på midt Rødovre og skal med offentligt eller bil, er det også nemt.

Kommer du fra Rødovre station har du mindre end 20 minutters rejsetid. Du kan nemlig tage B-toget fra Rødovre station et stop til Hvidovre station og gå derfra, eller du kan tage bus 132 fra Hvidovre station hen til køreskolen. Du kan også tage B-toget fra Rødovre til farum station, og tage bus 134 lige til Hvidovre torv. Ihvertfald er det nemt tilgængeligt, at rejse fra Rødovre til Hvidovre køreskole.

Vores tilbud

Vi tilbyder forskellige pakker på vores kurser, så du kan vælge en pakke, der passer til dit niveau og dine behov. Vi har fx indenfor personbil kørekort startpakker, all inclusive pakker, og indenfor motorcykel kørekort kan du vælge fx lynforløb. Uanset hvilken pakke du vælger, kan du være sikker på, at vores erfarne og kvalificerede instruktører vil arbejde tæt sammen med dig for at forbedre dine kørefærdigheder og opbygge din selvtillid som bilist.

Læs mere om vores hold her:

 

Om Hvidovre Køreskole

Som en erfaren køreskole med mere end 20 års ekspertise i at uddanne nye bilister, er vores mål at give hver dig som elev den bedst mulige undervisning, der er tilpasset dine behov og evner. Vi tilbyder en række forskellige teoretiske og praktiske kurser, der er designet til at forberede dig på at blive en ansvarlig, sikker og dygtig bilist. Vores undervisningsprogrammer er nøje sammensat for at give dig den nødvendige viden og træning, der kræves for at bestå din køreprøve og afslutningsvis få dit kørekort.

Hos os er det vigtigt at miljøet er et rart sted at være, derfor lægger vi vægt på at vores køreskole ikke skal anses for et formelt miljø, men derimod et rart sted at være, hvor du får undervisning af erfarne og kompetente undervisere. Samtidig er et af vores varemærker, at undervisningen skal tilpasses den enkeltes elev, så du får en følelse af at du forstår teorien og trafikregler, samt kan begå dig i praksis, på en tålmodig og skræddersyet måde.

Et modul vil forgå af 45 minutter og vi giver dig undervisningsmateriale allerede inden undervisningen, så du kan forberede dig og få det meste ud af undervisningen, hvis du har lyst til det. Dette er også med henblik på at du kan gå tilbage i det materiale vi giver dig, så du kan genopfriske det du har lært fra timerne.

Vil du gerne vide mere om vores køreskole og hvad vi kan tilbyde dig som elev, så kan du også læse vores anmeldelser på Trustpilot. På den måde kan du også høre det fra et andet perspektiv. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du bare gerne vil høre mere, har nogle spørgsmål eller endda vil tilmelde dig.