All inclusive pakke

16.440,00 kr.

  • Ubegrænset teori i 12 måneder
  • Manøvrebane (4 lektioner á 45 min)
  • Glatbane (4 lektioner á 45 min)
  • 16 kørelektioner á 45 min. på vej
  • Færdselsrelateret førstehjælp
  • Online teorikode
  • Praktisk Køreprøve
  • Administrationsgebyr

Pakkens indhold har en værdi af 19.470,- Spar 3.030,-

Kategori:

Beskrivelse

Denne all inclusive lovpakke indholder udover mindstekravet også alle de ekstra udgifter, som måtte komme ifbm. med kørekortet.

Når du vælger all inclusive pakken sikre du dig, at der ikke kommer nogen ekstra udgifter i hele din lovpakkeforløb, bortset fra færdselsstyrelsens gebyr på kr.1000.- som betales direkte til færdselsstyrelsen.

Har du brug for flere kørelektioner ud over de 16 kørelektioner, som er inkluderet i pakken, så kan disse købes til den til enhver tid gældende køretime-sats.

Du skal som minimun have 29 teorilektioner á 45 minutters varighed i teorilokalet. I denne lovpakke har du dog ubegrænset teori i 12 mdr.

Alle førstegangserhververe af et motorkøretøj skal på en lukket manøvrebane i 4×45 min. Det er første gang du skal sidde bag rattet i en bil og køre selv.

På manøvrebanen skal du gennemføre nogle basis øvelser inden du skal køre på almindelig vej. Eleven fører selv køretøjet efter instruktion fra instruktøren.

Loven kræver at en førstegangserhverver skal, som minimum have 16 kørelektioner á 45 min. varighed. Dette er absolut et minimumskrav før man kan indstilles til en køreprøve.

Du skal også til sidst i forløbet på en glatbane i 4×45 min. Her vil du skulle udføre nogle kristiske øvelser, som du ikke kan øve med din kørelærer på almindelig vej. Øvelserne skal udføres på både tør og våd vej.

I denne pakke for du også en online teorikode, som er gyldig i 122 dage. (Værdi kr. 400.-)

Teorikoden indholder følgende:  31 teoriprøver – Undervisningsassistent – Vigepligtspil – Førstehjælptest – Forstå & Bestå (video streaming) –

Teoriundervisning (med video) Virker på desktop, tablet og mobil.

Du får også 8 timers færdselsrelateret førstehjælpskursus som er obligatorisk for alle førstegangserhververe af kørekort.(Værdi kr. 800.-)

Med i pakken får du også den praktiske køreprøve, som indholder 60 min. kørsel og leje af skolevogn til den praktiske køreprøve.(Værdi kr. 1.450)

Til sidst og ikke mindst får du også administrationsgebyr med i prisen, som dækker den tid køreskolen bruger på, at få elevens dokumenter godkendt, samt booking af både teori & praktiske prøve.

 

 

Go to Top